Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Rian Moonen en Ruud Kleinen, L1 Radio
Datum: dinsdag 9 november 2021
Tijd: 13:30 uur tot 14:30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 50
Beschikbare plaatsen: 46

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Rian Moonen en Ruud Kleinen, L1 Radio

Hoe komt jouw verhaal op de radio? Ruud Kleinen en Rian Moonen maken iedere werkdag radio voor L1.  Ze nemen je in hun programma mee door de dag met nieuws, muziek en mooie, grappige en interessante verhalen uit de buurt.

Jaarlijks spreken ze daarvoor zeker 200 mensen.  "We zien ons programma als een podium om hun verhalen te vertellen", stelt Ruud Kleinen. "We zijn er altijd naar op zoek. Je doet ons dus echt een plezier als je jouw verhaal met ons deelt." Toch moet er dagelijks een keuze gemaakt worden welke verhalen de uitzending halen.  "Je weet meteen of een verhaal goed is", vult Rian Moonen aan. "Dat ligt aan het onderwerp, de actualiteit maar ook aan de manier waarop het wordt verteld. Bij dat laatste kunnen we een handje helpen."

Voor de radio zijn het korte verhalen, daarnaast maken Ruud en Rian ook samen de podcast Sofasessies. Hierin spreken ze langer met een interessante gast op de bank die helemaal leeg mag lopen. Luister zelf via l1.nl/podcasts of een podcastapp als iTunes of Spotify.

Ontdekken of jouw verhaal interessant is voor radio? Schuif dan aan bij deze gratis Zoomlunch.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord