Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Robert van den Ham, director content De Ondernemer / BusinessWise
Datum: dinsdag 2 juli 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 17

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Robert van den Ham, director content De Ondernemer / BusinessWise

Direct aanmelden

Robert van den Ham werd in 2018 aangesteld als content director bij De Ondernemer, het platform gericht op ondernemend Nederland. Daar is hij onder meer hoofdredactioneel verantwoordelijk voor de operationele totstandkoming van content (website, social media, nieuwsbrief, audio en video, dagbladpagina in AD), na de implementatie van een nieuwe contentstrategie en team. 

Met twee collega's bedacht en implementeerde hij binnen DPG Media BusinessWise (april '24), voor iedereen die tegen C-niveau aan werkt in grote bedrijven en organisaties. BusinessWise is een online platform met voornamelijk audio en video, waar actuele gebeurtenissen in de economie gekoppeld worden aan persoonlijke ontwikkeling. Met bekende experts, veelal ook directieleden uit het bedrijfsleven, die het uitleggen.

Voorheen werkte Robert voor merken als Margriet, FHM, AutoWeek, Voetbal International, Sportnieuws.nl, en tegenwoordig dus voor DPG Media Zakelijk.

Wil je weten wanneer jouw expertise of (ondernemers)verhaal interessant is voor de De Ondernemer? Wanneer je bekend genoeg bent als expert? Naar welke verhalen de redactie op zoek is? En hoe je weet wie je op de redactie het beste kunt benaderen? Of heb je een andere vraag voor Robert van den Ham? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch.  (100+ Google reviews)

 

"Geweldig inzicht gekregen in waarom sommige mensen wel en niet bij de media aan tafel zitten. Tijdens de medialunch van vandaag de inzichten van de chef binnenland van de NOS. Dank voor een inspirerende en onderhoudende lunch VIDM!!"
- Tessa Augustijn

"Zo fijn dat deze lunches worden georganiseerd, Janneke is een fijne gastvrouw, de onderwerpen zijn interessant en de vragen verhelderend, eerlijk en informatief. Echt een aanrader om een keer mee te doen, makkelijk vanuit jouw werkplek of luie stoel.."
- Berthe V

"Elke medialunch is als een klein feestje waarin je alle tools, tips en waardevolle informatie uit kunt halen om jouw missie de wereld in te brengen. Na de Medialunch van afgelopen week heb ik nu contact met twee regionale omroepen. Echt super blij mee!"
- Esther Groenewegen-Jonker

"Goede ervaring met de medialunch. Ik heb meer richting gekregen in het proces om aandacht te krijgen van journalisten voor topics die me raken, als mens, als profesional."
- Joost Jong

"Zo'n anderhalve maand geleden ben ik lid geworden van VIDM. En wat ben ik blij dat ik die tip heb gekregen van mijn redacteur! Ik heb al diverse medialunches beluisterd, onder andere die van Claudia Straatmans, Sara van Gorp, Merel Brons en vandaag Helene van Santen. Alle tips en tricks die tijdens de lunch worden gegeven zijn zo ontzettend waardevol. Daarnaast heb ik meerdere malen contact met Janneke gehad en heeft ze me heel goed kunnen helpen. Ik raad iedereen aan lid te worden van VIDM als je meer wilt weten over de uitgeefwereld, perscontacten zoekt of op zoek bent naar goed advies!"
- Danielle Disser

"Janneke weet precies wat ze doet! Ze zet je in actie met haar kennis en enthousiasme. Daarnaast nodigt ze sprekers uit die waardevolle informatie geven. Origineel, creatief, sturend én flexibel probeert Janneke iedereen naar het juiste podium in de media te leiden. VIDM / de Medialunch is absoluut een aanrader!"
- Ella de Jong

"Fantastisch en zeer nuttig platform en community als je vaker in de media wilt verschijnen. Janneke van Heugten is zéér kundig, zéér gedreven, zéér enthousiast en maakt er altijd iets moois en nuttigs van; veel medialunches met redacteuren van verschillende media, maar ook veel andere kennissessies."
- Machiel Hoek

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord