Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Sietske van Weerden, programmamaker (radio)
Datum: dinsdag 10 januari 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 13

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Sietske van Weerden, programmamaker (radio)

Sietske van weerden was o.a. eindredacteur bij NPO Radio 1, eindredacteur nieuwe media bij NH (toen RTV Noord-Holland), chef nieuws bij BNR, hoofdredacteur bij Planet.nl, redactiechef en plaatsvervangend hoofdredacteur bij NOS Online, redacteur bij het NPO Radio 1 Journaal en redacteur bij het Avro Radiojournaal en Radio Rijnmond.

Als freelancer is ze nog steeds actief als programmamaker, bijvoorbeeld voor het NPO Radio 1 radioprogramma Dit is de Dag. Daarnaast bekleedt ze meerdere andere mediafuncties en geeft ze ook trainingen.

Ben jij benieuwd wanneer jij voor welk radioprogramma interessant bent als deskundige? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen met een radioredactie? Wat je zelf kunt doen om in de kaartenbakken van programma's te komen? Of heb je een andere vraag voor Sietske? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord