Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Ulrike Nagel, eindredacteur & coördinator bij NOS Bureau Regio
Datum: dinsdag 5 maart 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 15

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Ulrike Nagel, eindredacteur & coördinator bij NOS Bureau Regio

Direct aanmelden

Ulrike Nagel begon haar journalistieke loopbaan als redacteur bij NPO Radio 1 (AVROTROS). Daarna deed ze als internet- en televisieredacteur bij KRO-NCRV met name research voor de verschillende uitzendingen (onderzoeksjournalistiek).

Bij RTV Utrecht maakte ze als verslaggever/camjo reportages voor radio en tv, selecteerde ze als einredacteur onderwerpen voor uitzendingen en stuurde ze verslaggevers en redacteuren aan. Daarna vertrok ze als freelance journalist naar Berlijn, waar ze als verslaggever voor de Duitse regionale omroep aan de slag ging en daarnaast ook als redacteur, cameravrouw en correspondent voor onder andere RTL Nieuws heeft gewerkt.

Bureau Regio is het op de NOS-nieuwsvloer gevestigde samenwerkingsverband tussen de regionale omroepen en de NOS. NOS Journaal Regio brengt nieuwsverhalen uit de regio die herkenbaar en relevant zijn voor kijkers in het hele land. 

Meld je aan voor deze Medialunch! Stel je vraag over publiciteit aan Ulrike Nagel of leun achterover om te ontdekken hoe je jouw kans op publiciteit vergroot.  (100+ Google reviews)

 

 

"Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord