VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Baas over eigen boodschap
Datum: vrijdag 1 september 2023
Tijd: 10.00-12.30
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4
Beschikbare plaatsen: 0
Trainer: Maria Punch

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP, VIP Plus

Baas over eigen boodschap

Wat doe je als een journalist begint te prikken in jouw verhaal, ineens een andere weg inslaat, of een vooringenomen vraag stelt? In een mediaoptreden is het altijd een kwestie van halen en brengen. Soms horen daar ook lastige vragen bij. Die vragen worden een stuk minder lastig als je weet dat je op verschillende manieren kan reageren. En dat is precies waar we mee aan de slag gaan in de sessie Baas over eigen boodschap: regie houden en je punt maken!

Dit is een interactieve sessie geschikt voor deelnemers die al enige ervaring hebben met mediaoptredens en toe zijn aan een next level. 

 

Trainingsvorm

In deze training werken we bewust met een kleine groep zodat iedereen met een eigen oefeninterview aan bod komt. Voorafgaand ontvang je een kleine huiswerkopdracht. Bereid je voor op een leuke, leerzame en actiegerichte ochtend!

Over Maria Punch

Maria Punch is een ervaren sprekerscoach, presentatietrainer en mediatrainer die je in korte tijd naar een hoger plan tilt. Met een achtergrond in de radiojournalistiek ligt het accent in haar trainingen op spreken: wat wil je vertellen en hoe vertel je het?

Maria neemt jouw performance onder de loep én versterkt je inhoudelijk. Ze traint dwars door alle sectoren heen: van advocaat tot weervrouw, van wethouder tot podcastmaker. Als vaste stemcoach bij BNR Nieuwsradio staat Maria nog altijd met één been in de journalistiek.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord