Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Josefine Ezinga van Asdonk, Head of content Nieuws.nl
Datum: dinsdag 1 juni 2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 12

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in of Meld je aan

Na aanmelden ontvang je de deelname-details in je mailbox

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Josefine Ezinga van Asdonk, Head of content Nieuws.nl

Josefine Ezinga van Asdonk is head of content bij Nieuws.nl. Nieuws.nl is sinds 2001 actief en is daarmee een van de langst bestaande nieuwswebsites van Nederland. Het heeft met inmiddels 410 websites sterke wortels op lokaal niveau en een groot bereik (meer dan 100.000.000 paginaweergaven per maand).

Op het eigen videokanaal Vnieuws.nl wordt nationaal en regionaal nieuws, vlogs en (video) Podcasts gedeeld. In de video's worden vooral maatschappelijk problemen in Nederland en essentiële informatie voor Nederlanders aangekaart. Daarnaast is er ook ruimte voor informatie over gezondheid en het vinden van een goede balans tussen werk en privé. 

De doelgroep van Nieuws.nl bestaat voor het grootste deel uit midden- en hoger opgeleide vrouwen die bewust in het leven staan en met aandacht naar de wereld en zichzelf kijken. De lezer van Nieuws.nl heeft behoefte aan (hyper)lokaal nieuws en is op zoek naar compacte, heldere en onmisbare nieuwsfeiten van de dag, afgewisseld met positieve en emotionele verhalen over Nederland en Nederanders.
 

Ontdekken wanneer jouw deskundigheid en onderwerp interessant is voor Nieuws.nl? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. Deelname is gratis. 

Heb je nog geen VIDM-account? Word dan eerst gratis lid