VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Authentiek presenteren met storytelling
Datum: woensdag 8 maart 2023
Tijd: 10u - 12u
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 6
Beschikbare plaatsen: 4
Trainer: Arianda Schepens

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP Plus, VIP

Authentiek presenteren met storytelling

Authentiek presenteren met storytelling

Vergroot de impact van jouw persoonlijke, unieke talent. Waarom zit je aandachtig te luisteren naar de een en val je bijna in slaap bij de ander? Presenteren vanuit je eigen kracht, zodat je je vrij voelt en jezelf kunt zijn, ook voor groepen of de camera. Jij bent uniek, jouw stijl van presenteren en jouw achtergrond zijn uniek. Hoe kan je dat inzetten zonder kunstjes maar met authenticiteit, wat is je kracht en hoe kan je dat laten zien.

Je klanten of publiek écht boeien met je verhaal? 
Dat lukt niet met cijfers of rationele argumenten. Je bent niet de enige die doet wat jij doet. Er is een omgeving vol concurrenten. Die allemaal min-of-meer hetzelfde product of dienst leveren. Jij kunt het verschil maken omdat jij uniek bent. 

Doe je mee en wil jij ook leren om boeiend te presenteren met Storytelling?

Trainingsvorm

Online training met praktisch oefeningen

Over Arianda Schepens

Arianda is spreker, theatermaker en beste trainer van Nederland (volgens onafhankelijk platform Springest) Ze weet als geen ander hoe het is om publiek te boeien en combineert een eigen stijl van presenteren met storytelling. Je leert hoe je authentiek en natuurlijk over kan komen en hoe je je verhaal kort en krachtig kunt overbrengen. De kracht van storytelling, wat en hoe je het verteld komen hier samen. Je gaat zelf aan de slag, krijgt persoonlijk advies en feedback op jouw niveau. Arianda stond o.a. op het podium naast Herman van Veen, deed vele tv-interviews en presenteerde een talkshow. Nu komt ze vooral bij grote bedrijven en instellingen met haar theatershow over Werkgeluk.

Reviews

"Fantastische bijeenkomst, beste ooit die ik gevolgd heb bij VIDM
Veel geleerd en direct toegepast"

"Arianda is laagdrempelig, enthousiast en deskundig. Ze wist meteen een goede sfeer neer te zetten. Mooie, sfeervolle locatie. Fijn om direct aan de slag te gaan met een video-opdracht en presentatie."

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord