VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

LinkedIn voor bescheiden experts
Datum: donderdag 23 februari 2023
Tijd: 13.00-14.30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 6
Beschikbare plaatsen: 4
Trainer: Erna van Poppel

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP Plus, VIP

LinkedIn voor bescheiden experts

Wil jij als expert nu eindelijk de stap naar meer zichtbaarheid maken, je bescheidenheid op de juiste plek zetten (of overboord gooien) om vervolgens door de juiste journalisten te worden gevonden en een goede eerste indruk maken?

In vrijwel elk medialunch-gesprek dat Janneke van Heugten voert met journalisten valt minstens een keer het woord ‘LinkedIn’. Deze journalisten beschouwen LinkedIn als een handig en betrouwbaar platform om experts te vinden en te checken.

Kom dan naar deze sessie. Ik deel tips om je profiel te verbeteren, waardoor je je kans om vaker in de media te komen vergroot.

Trainingsvorm

Online kennis en ervaring delen, zaken op eigen profiel ter plekke aanpassen, netwerken.

Over Erna van Poppel

Vanuit haar bedrijf Hart voor jouw zaak traint, inspireert en adviseert zij ondernemers en ondernemende professionals over hun persoonlijke PR, LinkedIn, personal branding en netwerken. Ze deelt kennis, opent haar netwerk en biedt door praktische handvatten. Dat doe ze met volledige aandacht, focus en inzet en vooral: met hart voor jouw zaak. Als officieel LinkedIn-ambassador onderhoudt zij goede relaties met LinkedIn Benelux.

Meer informatie over Erna vind je – uiteraard – op haar LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/ernavanpoppel/

Reviews

“Erna kenmerkt zich door haar enthousiaste, betrokken en laagdrempelige manier van training geven. De energie spat er vanaf. Ze haakt goed aan op actuele vragen, geeft ruimte waar het kan en heeft een schat aan parate kennis.”

“Mijn rammelende LinkedIn-profiel en ik zijn de afgelopen week onder handen genomen door Erna van Poppel. Met als resultaat een spiffy nieuw profiel waar ik erg gelukkig mee ben. Wat een kanjer van een coach, wat een powervrouw: enthousiast, erg veel kennis van zaken, inspirerend en ze denkt 100% mee met jou en je bedrijf.”

“Erna is een fijn en enthousiast mens, die meedenkt, met creatieve ideeën komt en mij geïnspireerd heeft om met nog meer toewijding bezig te zijn met mijn LinkedIn pagina, ervan uitgaande dat dit de etalage van mijn winkel is.”

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord