VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze sessie

Zo win je het hart van de journalist
Datum: dinsdag 10 september 2024
Tijd: 10:00 - 11:30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 19

Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

Je kunt je voor deze sessie gratis aanmelden



Inschrijven

Zo win je het hart van de journalist

Direct aanmelden

Deze webinar t.w.v. 99 euro is gratis voor lezers van het boek Vaker in de Media en voor leden met een betaald lidmaatschap.
 

Journalisten hebben meestal weinig tijd en overvolle mailboxen. Zij scannen mailtjes heel snel. Is het verhaal interessant voor de doelgroep van het programma? Is het echt iets nieuws? Waarom moet er nú aandacht voor dit onderwerp komen? Als journalisten moeten zoeken naar het journalistieke pareltje in je verhaal, is de deleteknop snel gevonden. 

In deze webinar neemt Janneke van Heugten je mee in de belevingswereld van de journalist. Ontdek waarom het gesprek bij de koffieautomaat interessant is voor een journalist en hoe jij daar je voordeel mee doet. We staan ook stil bij de belangen van de journalist versus jouw belangen. Je contact met een journalist wordt effectiever en prettiger voor jullie allebei, juist als je ook oog hebt voor de belangen van de journalist. Als afsluiter krijg je een winstverdubbelaar. Door te leren in deelonderwerpen te denken, zorg je voor extra mediakansen. 

In deze webinar:

  • Waar slaat de journalist op aan?
  • Hoe maak je de journalistiek aantrekkelijke vertaalslag van je boodschap?
  • En hoe vermenigvuldig je jouw mediakansen met deelonderwerpen?
     

Van Heugten: "Net als het boek een praktisch ingestoken webinar om je te helpen met de volgende stap waardoor je vaker en beter in de media komt."

Meld je aan en ontdek hoe je het hart van de journalist wint en vaker in de media komt!
 

Praktisch:

Deelname aan deze webinar is gratis en echt exclusief voor de lezers van het boek Vaker in de Media en leden met een betaald lidmaatschap. Houd jouw exemplaar van het boek als toegangsbewijs gereed tijdens de webinar (als je geen betaald lidmaatschap hebt). Het laatste half uur vindt plaats in breakout rooms en geeft je de mogelijkheid om van andere deelnemers feedback te krijgen op jouw nieuwswaardige boodschap.

TIP! Op pagina 315 van het boek vind je een kortingscode voor een betaald lidmaatschap. Met een Pro-lidmaatschap staat Janneke 12 maanden lang naast je als jouw publiciteitsexpert en vergroot je jouw netwerk met interessante journalisten

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord