1

Tarief

Presentatie

Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden. En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis! 

Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is. 

Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand is er eigenlijk niet. 

Publiciteitsexpert en VIDM-oprichter Janneke van Heugten neemt jouw publiek mee in wat je nodig hebt om vaker en beter in de publiciteit te komen. Daarbij gaat ze ook naast je staan om eventuele belemmerende overtuigingen over het innemen van ruimte omver te werpen.


Presentatie 1 à 2 uur:  € 1750 excl. btw, excl. reiskosten. 
 

Stichtingen, verenigingen en goede doelen kunnen in aanmerking komen voor korting.
 

Interesse?
Mail naar Janneke@vidm.nl.
Of bel naar 06 2464 2265

Wat je leert

Janneke geeft lezingen en interactieve presentaties over hoe je als (vrouwelijke) deskundige meer zichtbaar wordt in de media.

Leer:

  • waar belemmerende overtuigingen over het innemen van ruimte vandaan komen;
  • hoe je comfortabel wordt in je positie als expert innemen;
  • hoe ook jij gevraagd wordt voor interviews in kranten en programma's;
  • waar jouw mediakansen liggen en hoe je die verzilvert;
  • hoe jij in de kaartenbak van journalisten en redacties terecht komt.

Over de Spreker

Janneke van Heugten is publiciteitsexpert en directeur van mediaplatform Vaker in de Media (vidm.nl). Ze heeft duizenden experts geholpen om vaker en beter in de media te komen.

Tijdens haar studie Voorlichting, Publiciteit & Informatie werkt ze op de persafdeling van Amnesty International in Sydney. Na een loopbaan in de uitgeverijwereld runt ze het eerste PR-bureau voor vrouwelijke ondernemers en experts.

Samen met 30 (media)trainers ondersteunt ze hen sinds 2008 op VIDM met goede profilering in de media. Tijdens de wekelijkse interactieve VIDM Medialunches interviewt ze journalisten en (hoofd)redacteuren over publiciteit. Van Heugten komt sinds 2007 regelmatig in de media over het belang van een betere representatie. Haar boek Vaker in de Media kwam maart 2024 uit. 

Klanten aan het woord

“Dank je wel, Janneke voor je bijdrage aan het succes en je inzichtgevende keynote speech!”
Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH)

“Ik krijg alleen maar positieve reacties op jouw presentatie gisteren bij Netwerk Vizi"
‏Esther Mallant

Vandaag met de fractie een geweldige publiciteitstraining gehad van Janneke van Heugten: aanrader!
Carla Brugman

“Janneke heeft een top presentatie verzorgd. Zij kent de wereld van journalistiek en weet duidelijk en op een leuke manier over te brengen hoe je onder de aandacht komt bij journalisten. De do’s en dont’s. Een avond met eyeopeners en stof tot nadenken.”
Elsbeth van Lienden

(zie ook de 70+ aanbevelingen op LinkedIn)

Greep uit klanten

Raad van Europa (binnen- en buitenland), EY, Rabobank Randmeren, Alzheimer Nederland, Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH), Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (conferentie VN Vrouwenverdrag), Fontys Hogeschool Journalistiek, Fractie GroenLinks Provinciale Staten Limburg, L1 (Omroep Provincie Limburg), Zonta, Business and Professional Women (BPW), GAIA, Netwerk voor vrouwen uit de Aardwetenschappen, WOMEN Inc, VWI, Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs, Vrouwennetwerk Gemeente Groningen, DNO NW Veluwe, Federatie Zakenvrouwen, Rabobank Venray, Entre Jeunes, VVAO (meerdere plaatsen), FAM! expertisecentrum voor vrouwenvraagstukken, She-vent, TALK & Taste, VVNA, Good Place 2 Work, Get Clients Now, Entre Femmes, BezoekK Netwerk-Expert-Event, New Girls Network, Uvon, Ondernemersnetwerk Zuid Limburg, Brabant Onderneemt, Ondernemersnetwerk ZZPIJL, EVON, Vrouw&Busyness Groene Hart, Hogeschool Inholland, Female Ambitions Fridays, PINDA: Vrouwen, politiek en media (debat), Mediadiner (debat), Erasmus Universiteit Rotterdam (debat), COC Nederland (debat), LTO Noord, DIVA, Vrouw & Passie, Vrouw in de Regio, Vnz&O, Vrouwen en Zaken, BNI en velen anderen. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord