VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Schrijf je beste business boek ooit in 10 weken
Datum: woensdag 15 mei 2024
Tijd: 11.30-13.00
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 10
Beschikbare plaatsen: 6

Trainer: Bianca Kroon

Gratis: € 99,- , Basis: € 29,- , Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 99,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Schrijf je beste business boek ooit in 10 weken

Direct aanmelden

Ondernemers met een eigen boek weten dat het boek hun beste marketinginstrument is, voor zichzelf en hun bedrijf. Door je kennis op een gedegen en onderscheidende manier in een boek te gieten, maak je jezelf veel aantrekkelijker voor redacties. Maar zoals velen heb je een business die aandacht vraagt. Hoe voorkom je dat je je tijd verdoet met het schrijven aan een boek dat uiteindelijk niet wordt gepubliceerd? 

En hoe krijg je van al je ervaring een goed en verantwoord boek? Waarover ga je schrijven en wat komt er kijken bij het boekenproces? Deze en al je vragen komen aan bod.

Tijdens de sessie deelt Bianca met jou hoe je in tien weken je boek schrijft, zodat je er al razendsnel de vruchten van kunt plukken.

Over Bianca Kroon

Bianca Kroon, sinds 1991 werkzaam als zelfstandig tekstschrijver/redacteur en uitgever bij Auteurscollege. Vanaf 1999 begeleidt ze als ervaren schrijfcoach professionals die hun kennis verwoorden in een boek. Ze werkt met een beproefde methodiek waarmee je in tien weken je boek schrijft. Aansluitend helpt ze bij het publiceren en de marketing van je boek.

Reviews

Ik schreef mijn boek in 7,5 week, kwam op nummer 1 bij Managementboek en verkocht binnen 4 weken na de boeklancering voor € 350.000,- aan trainingen. Bianca heeft daar een belangrijk rol in gespeeld.
Ninke van der Leck, auteur van ‘5 Star Business’

Ik twijfelde er al een tijdje over om een boek te gaan schrijven, Omdat ik bang was dat het ontzettend veel tijd zou kosten (en 2 of 3 jaar zou duren). Toen Bianca tijdens een workshop beweerde dat het mogelijk was om binnen 3 maanden een manuscript te schrijven, geloofde ik daar dus niet veel van. Maar ze had gelijk! De allereerste versie van mijn boek was al na 10 weken klaar.
Martine Teeselink, coauteur van ‘Elke week goede leads’

Bianca gaf mij gedurende het schrijfproces continue het vertrouwen dat ik nodig had om door te gaan. Ze is enthousiast, denkt mee en geeft praktische tips, waardoor het helemaal ‘mijn’ boek is geworden en ik mij niet heb laten afleiden door wat anderen ervan vonden. Haar werkwijze geeft rust en stimuleerde mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek in handen.
Mark van Beek, auteur van ‘Over winnen’

Bijzonder aan Bianca is dat ze niet alleen kijkt naar je persoonlijke wensen maar ook naar de commerciële belangen op lange termijn.
Lieke Lange, auteur van ‘Carrièreswitch’

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord