Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Kees Pijnappels, hoofdredacteur Advocatenblad
Datum: dinsdag 31 augustus 2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 22

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in of Meld je aan

Na aanmelden ontvang je de deelname-details in je mailbox

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Kees Pijnappels, hoofdredacteur Advocatenblad

Het Advocatenblad is de titel voor Nederlandse advocaten. Het schept orde in de informatie door actuele ontwikkelingen op relevantie voor de advocatuur te selecteren en erover te berichten.

Het Advocatenblad wil in zijn berichtgeving informeren, opiniëren en inspireren. Het Advocatenblad doet dit vanuit een onafhankelijke positie, maar geeft als officieel orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten de Orde de ruimte om advocaten voor te lichten. Het Advocatenblad biedt een podium aan advocaten en vertolkt zo ook de stem van de advocatuur naar de wereld buiten de advocatuur.

Hoofdredacteur Kees Pijnappels draait al enige tijd mee in de journalistiek. Zo werkte hij jarenlang bij het Algemeen Nederlands Persbureau, in verschillende functies en op verschillende plekken. Het Binnenhof in Den Haag en de Europese Unie in Brussel zijn er daar twee van. Van 2006 tot 2012 was hij hoofdredacteur van dagblad De Gelderlander in Nijmegen. Daarna was hij enkele jaren hoofdredacteur van De Persdienst, de algemene redactie van diverse regionale kranten. Sinds 2016 werk hij bij het Advocatenblad.

Ben je benieuwd hoe de redactie werkt en of je zelf een bijdrage zou kunnen leveren? Schrijf je dan in voor deze VIDM Medialunch. Deelname is gratis.