Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Annemarie Moerman, freelance journalist en co-Founder Bureau Roept u Maar
Datum: maandag 15 januari 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 14

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Annemarie Moerman, freelance journalist en co-Founder Bureau Roept u Maar

Direct aanmelden

Hoe kan je als deskundige via de Facebookgroep RuM (Roept u Maar) in de publiciteit komen? Wat voor oproepen plaatsen journalisten in deze groep? Levert de groep je ook interessante informatie over de journalisten op, zoals waar en waarvoor ze over schrijven? En wat moet je absoluut niet doen in deze groep? Schuif aan bij deze VIDM Medialunch en stel je vraag aan RuM-oprichter Annemarie Moerman. 

Annemarie Moerman werkte jaren als redacteur/verslaggever bij het ANP en is sinds 2011 freelance journalist en eindredacteur. Ze maakt(e) zowel redactionele als branded content – ook magazines van A tot Z – voor o.m. Mediahuis/De Telegraaf, Intermediair, Contenture, Flair, WIJ Jonge Ouders en heeft een online platform gecreëerd voor (ouders van) tweelingen: TwinZine.nl.

Ze zette begin 2012 de Facebookgroep RuM (Roept u Maar) op, om collega’s te helpen hun netwerk te verbreden om zo nog beter de juiste interviewkandidaten te kunnen vinden. Ze beheert de groep samen met collega-journalist Marlies Jansen. 

Roept u Maar (RuM) is begin 2012 begonnen als Facebookgroep voor oproepen van journalisten. Intussen heeft de groep ruim 30.000 leden en maken redacteuren/verslaggevers/bloggers en andere contentmakers van zeer uiteenlopende media gebruik van de mogelijkheid om oproepen te plaatsen in een breed netwerk. (bron: bureaurum.nl)

 

Meld je aan voor deze Medialunch! Stel je vraag over publiciteit of leun achterover om te ontdekken hoe je jouw kans op publiciteit vergroot.  (100+ Google reviews)

 

"Gisteren voor het eerst deelgenomen aan de Medialunch. Leuk hoe Janneke gasten ontvangt uit de media en door het enthousiaste gesprek met hen ook meteen duidelijk maakt hoe e.e.a. werkt achter de schermen. Zeer nuttige informatie. Ook gewoon een plezierig en boeiend gesprek met veel ruimte voor vragen. Dank je wel!"
- Judith van Schaik

"Weer aangeschoven bij een superinteressante Medialunch! Iedere keer een andere gast, maar altijd effectief en interactief: je leert al snel om je vragen heel concreet te stellen, zodat jij (en de andere deelnemers) ook concrete antwoorden krijgen waar je echt mee aan de slag kan. Prima invulling van m'n lunch :)"
- Christel Vogels

"Super waardevolle medialunch bijgewoond waar ik - in slechts een uurtje - ontzettend veel geleerd heb over wie en op welke manier ik de media kan contacten. Bedankt!"
- Marinda Schuiling

"Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord