Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Carin Smolders, hoofdredacteur Brabants Dagblad
Datum: dinsdag 17 oktober 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 22

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Carin Smolders, hoofdredacteur Brabants Dagblad

Direct aanmelden

Ben jij benieuwd wanneer je een interessante verhaal voor het Brabants Dagblad hebt? Wil je weten hoe je op de radar van nieuwsredacties komt? Of het zin heeft om een persbericht te sturen? Of heb je een andere vraag voor onze mediagast Carin Smolders, hoofdredacteur Brabants Dagblad? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. 

Carin Smolders verruilde in het voorjaar van 2023 haar baan als adjunct-hoofdredacteur van de Stentor voor die van hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. 

Smolders heeft een brede journalistieke achtergrond. Bij het Algemeen Dagblad was ze o.a. coördinator Video, plaatsvervangend chef van AD Magazine en van het AD/Utrechts Nieuwsblad. Ook had ze uiteenlopende functies bij het ANP, het RTL Ontbijt Nieuws, RTL Live en Vijf in het Land (RTL Nieuws).
 

Meld je aan voor deze Medialunch! Stel je vraag over publiciteit of leun achterover om te ontdekken hoe je jouw kans op publiciteit vergroot.  (100+ Google reviews)

 

 

"Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord