Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Cathérine van der Linden, opinieredacteur AD
Datum: maandag 21 november 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 24

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Cathérine van der Linden, opinieredacteur AD

Op de opiniepagina’s leveren lezers en auteurs een bijdrage aan het publieke debat. De beste opiniestukken zijn origineel, helpen het debat vooruit met nieuwe inzichten en nieuwe argumenten, of brengen een nieuwe maatschappelijke discussie op gang.

Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik. Je zorgt daarbij ook nog eens dat je op de radar komt van andere redacties. Een klein percentage van de ingezonden opiniestukken wordt echter geplaatst. In deze Medialunch kun je jouw vragen stellen aan Cathérine van der Linden, opinieredacteur AD.

Cathérine begon haar journalistieke carrière bij de Amersfoortse Courant. De Haagsche Courant volgde en vanaf 2009 vervult ze meerdere functies bij het AD, waaronder die van redacteur bijlagen. 

Wil jij weten waar een goed opiniestuk aan moet voldoen? Hoe je een opiniestuk het beste kunt aanbieden? Hoe je een stelling stellig genoeg maakt? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Cathérine? Schuif dan aan bij deze Medialunch. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord