Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Dorien Pels, adjunct-hoofdredacteur Trouw
Datum: maandag 5 juni 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 13

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Dorien Pels, adjunct-hoofdredacteur Trouw

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor de redactie van Trouw? Wanneer je met jouw verhaal een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Dorien Pels, adjunct-hoofdredacteur dagblad Trouw. 

In 1994 kwam Dorien Pels als stagiair binnen bij Trouw. Ze vervulde verschillende functies bij de krant, onder andere die van redacteur sociaal-maatschappelijke trends en van chef dag. In 2009 initieerde ze De Duurzame 100, een ranglijst van invloedrijke duurzame Nederlanders. 

Als chef dag was ze bezig met overzicht houden over alle actualiteiten en nieuwsverhalen, en de best mogelijke krant maken. In die functie stuurde ze ook de verslaggevers aan. Dorien is sinds 2020 adjunct-hoofdredacteur van Trouw en daarmee verantwoordelijk voor de personeelszaken en financiën. 

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Wil je journalisten effectief benaderen?

Schuif aan bij deze online Medialunch, stel je vragen in de chat en ontdek hoe je jouw persbenadering succesvoller maakt.
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord