Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Cees van der Laan, hoofdredacteur dagblad Trouw
Datum: dinsdag 8 november 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 30
Beschikbare plaatsen: 13

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Cees van der Laan, hoofdredacteur dagblad Trouw

Cees van der Laan deed zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Na zijn afstuderen in 1984 werkte hij bij een plaatselijk nieuwsblad in Weesp en daarna bij het Noordhollands Dagblad. Vervolgens was hij redacteur binnenland en oorlogsverslaggever voor de Geassocieerde Pers Diensten. 

In 2000 kwam hij in dienst bij Trouw. Hij werkte op de Haagse redactie als parlementair journalist en was daar ook enkele jaren chef. In 2012 werd hij chef verslaggeverij op de redactie in Amsterdam; in 2014 werd hij hoofdredacteur. 

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor de redactie van Trouw? Wanneer je met jouw verhaal een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Cees van der Laan, hoofdredacteur dagblad Trouw. 

Trouw is er voor mensen die betrokken zijn bij de maatschappij en deel willen uitmaken van de samenleving. Mensen die de complexe wereld beter willen begrijpen en het nieuws graag van alle kanten en met verdieping belicht willen zien. Opbouwend en op een maatschappelijk betrokken manier. En met mededogenvoor de mens in én de mens achter het nieuws.

Trouw gelooft dat het leven meer diepgang krijgt wanneer je een open blik op de wereld hebt. Daarom schrijft Trouw genuanceerd en objectief over de grote vragen die mens en samenleving raken. Zij willen voor de lezer het venster op de wereld zijn en hem of haar helpen bij het vormen van een mening over wat er speelt.

Trouw brengt elke zaterdag het magazine Tijdgeest. Belangrijke leidraad in het magazine is het zaterdaggevoel, met een mix van zwaardere en lichtere verhalen. Met diepgravende verhalen over de keuzes die mensen maken in hun persoonlijke leven: familie en relaties, gezinsvorming, studie en werk, wonen en leefomstandigheden, de online samenleving. Maar ook in concrete verhalen en rubrieken met praktische handvatten, zoals voor vrije tijd: wandelen en fietsen, koken, mode, tuinieren en ook met ruim baan voor literatuur en boekrecensies. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord