Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur VROUW (Telegraaf)
Datum: dinsdag 30 november 2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 75
Beschikbare plaatsen: 10

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Marieke ’t Hart, hoofdredacteur VROUW (Telegraaf)

Marieke ’t Hart is hoofdredacteur van VROUW, dat bestaat uit VROUW Magazine (iedere zaterdag bij De Telegraaf), VROUW Glossy (het luxe zusje van VROUW Magazine), VROUW Pagina in de krant én de website www.vrouw.nl. Met al deze devices bereiken Marieke en haar team maandelijks meer dan 3 miljoen mensen.

VROUW wordt gemaakt voor vrouwen van 18 tot 18 jaar die midden in het leven staan. Alle devices staan boordevol reportages, columns, verhalen achter het nieuws en inspirerende tips en ideeën.  Online is VROUW 24 uur per dag in contact met de doelgroep.

Marieke is al op haar 14e begonnen in de tijdschriftenwereld: ruim 9 jaar had ze een eigen rubriek in het maandblad OPZIJ. Op haar 26e kreeg ze haar eerste vaste baan in bladenland, toen werd ze redacteur bij VIVA. Na een aantal kreeg ze een vaste aanstelling bij Margriet, waar ze opklom tot chef. Uiteindelijk werd ze benoemd tot hoofdredacteur bij het Maandblad Kinderen. Inmiddels werkt ze alweer geruime tijd bij De Telegraaf. In december 2017 ontving Marieke een Mercur als Hoofdredacteur van het Jaar.

Ontdekken wanneer jouw deskundigheid en onderwerp interessant is voor VROUW? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. Deelname is gratis.  
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord