Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Kim Buitenhuis, freelance Journalist en chef voor o.a. Grazia, Ouders van Nu en Marie Claire
Datum: dinsdag 4 juni 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 15

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Kim Buitenhuis, freelance Journalist en chef voor o.a. Grazia, Ouders van Nu en Marie Claire

Direct aanmelden

Kim Buitenhuis is freelance journalist voor diverse (online) magazines en mediabureaus, waaronder Grazia, Marie Claire en Ouders van Nu. Af en toe verzorgt ze de Elegance-rubriek Scènes uit een huwelijk.

Ze werk als freelancer ook  voor Flair en Happy In Shape freelance, en helpt als ghostwriter andere auteurs met het schrijven van hun boek, zoals strafrechtadvocaat Leonie van der Grinten met als resultaat bestseller Meester Leonie. Voordat ze in maart 2016 als freelancer aan de slag ging, heeft ze als vaste redacteur bij weekblad Yes en daarna maandblad CosmoGIRL! gewerkt. Als één van haar eerste freelance klussen mocht ik ze chef reportage bij VIVA vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, voor het blad heeft ze daarna tot het einde geschreven. 

Kim is auteur van Vallen, opstaan & doorgaan: Zonder falen geen succes en kwam daarmee ook zelf in de media.
 

Vraag jij je af of jouw expertise of verhaal interessant is voor journalisten van magazines? Hoe redacties aan hun onderwerpen komen? Hoe je een freelance journalist benadert? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag aan freelance journalist Kim Buitenhuis.

(fotocredits: Milou van der Will)
 (130+ Google reviews)


"Super fijne, leerzame en inspirerende meeting. Ik weet nu beter hoe ik de pers kan benaderen, dank en tot een volgende keer."
- Esther Stevens

"Ik vond het verrassend om de journalist van De Limburger (Judith Janssen) te horen zeggen dat ze nog nooit rechtstreeks benaderd is door wetenschappers. Deze medialunches hebben een enorme maatschappelijke waarde. Door journalisten en experts bij elkaar te brengen, bieden ze deze twee groepen een kans en een platform om elkaar op menselijk en professioneel niveau beter te leren kennen door hun interesses, manieren van werken, voorkeuren en prioriteiten te bespreken."
- Sueli Brodin

"De medialunches van Janneke bieden een mooie kans om journalisten bij diverse media te leren kennen en veel waardevolle tips hoe en wanneer het beste moment is om de media te benaderen. Strak, professioneel, maar heel prettig gemodereerd door Janneke."
- Martine Groenewegen

"De medialunches die VIDM organiseert zijn waardevol. Ik vond het zelf heel interessant om een journaliste te horen vertellen hoe je haar het beste kunt benaderen en waarmee ook zeker niet! Ook gaf ze tips waar ik wel wat mee kan. Janneke stelt goede vragen en zorgt voor structuur."
- Lusanne Hogeweg

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord