Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Helene van Santen, hoofdredacteur Margriet
Datum: maandag 30 mei 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 50
Beschikbare plaatsen: 18

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP Plus, VIP

Helene van Santen, hoofdredacteur Margriet

Helene van Santen is hoofdredacteur van Margriet, hét magazinemerk voor actieve, maatschappelijk betrokken vrouwen, die op een leuke manier gelukkig en gezond ouder willen worden.

Hiervoor was Helene hoofdredacteur van Kek Mama. Ook was ze werkzaam als redactiemanager van Libelle.nl en Libelle TV, en journalist voor o.a. AT5, Vriendin, British Vogue online, En Route, Côte & Provence en nog veel meer.

In haar 84-jarige bestaan is Margriet uitgegroeid tot een iconisch merk dat niet meer is weg te denken uit onze samenleving. Margriet maakt grote maatschappelijke impact, met een bereik van 2,4 miljoen (NPMM 2021-III), een zeer betrokken doelgroep én als deelnemer van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid.

Ontdekken wanneer jouw verhaal of deskundigheid interessant is voor Margriet? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie of journalisten? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch en stel je vraag aan Helene van Santen. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord