Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Mirjam de Witte, presentator bij RTV Utrecht
Datum: maandag 16 mei 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 11

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Mirjam de Witte, presentator bij RTV Utrecht

Mirjam de Witte is sinds 2020 presentator van UNieuws. Daarvoor was ze jarenlang freelance journalist voor verschillende omroepen. Ook voor RTV Utrecht. Als freelancer werkte ze ruim 5 jaar bij Omroep gelderland en ruim 10 jaar bij RTV Rijnmond. Ze heeft alle aspecten van de journalistiek onder de knie: presentatie, verslaggeving, redactiewerkzaamheden, nieuwslezen op de radio en tekstschrijven voor websites. 

UNieuws is het dagelijkse nieuwsprogramma van RTV Utrecht dat elke werkdag vanaf 17.00 uur te zien is en het laatste nieuws uit de provincie Utrecht brengt. RTV Utrecht (televisiezender) bereikte in 2020/2021 wekelijks ruim een half miljoen unieke kijkers welke een sterke regio gebondenheid hebben. 

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor de redactie? Of jouw verhaal meer geschikt is voor radio of televisie? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch en stel je vraag aan Mirjam de Witte.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord