Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Sophie Verhoeven, senior redacteur en researcher bij Villa VdB (Omroep MAX)
Datum: dinsdag 13 februari 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 15

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Sophie Verhoeven, senior redacteur en researcher bij Villa VdB (Omroep MAX)

Direct aanmelden

Sophie Verhoeven is senior redacteur en researcher bij het radioprogramma Villa VdB (Omroep MAX). Hiervoor werkte ze ruim 22 jaar bij de NOS waar ze o.a. journalist, binnenland coördinator en nieuwslezer was.
Haar journalistieke loopbaan begon als verslaggever en presentator bij AT5. 

Over Villa VdB
In het radioprogramma Villa VdB gepresenteert door Jurgen van den Berg wordt verder gekeken dan de waan van de dag. Met omdenken, doordenken en terugdenken wordt een gelaagdheid aangebracht bij de dagelijkse nieuwsstroom. Het programma beweegt mee met de samenleving: we vieren of tonen medeleven. Een lach en een traan zijn niet verboden. Oud nieuws wordt nieuw leven ingeblazen in de historische rubriek Terug naar Toen. En in het kader van: ‘Wie luistert, weet meer’ is er de 'Nieuwssnipper', een spel dat als rode draad door de uitzending loopt en waarmee nieuwskenners prijzen kunnen winnen.


Vraag jij je af of jouw expertise interessant is voor Villa VdB? Hoe redacties aan hun onderwerpen komen? Hoe je een redacteur benadert? Of heb je een andere vraag voor Sophie? Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag over publiciteit aan Sophie Verhoeven, Co-host en senior redacteur bij Villa VdB (Omroep MAX).
 (100+ Google reviews)


"Super fijne, leerzame en inspirerende meeting. Ik weet nu beter hoe ik de pers kan benaderen, dank en tot een volgende keer."
- Esther Stevens

"Ik vond het verrassend om de journalist van De Limburger (Judith Janssen) te horen zeggen dat ze nog nooit rechtstreeks benaderd is door wetenschappers. Deze medialunches hebben een enorme maatschappelijke waarde. Door journalisten en experts bij elkaar te brengen, bieden ze deze twee groepen een kans en een platform om elkaar op menselijk en professioneel niveau beter te leren kennen door hun interesses, manieren van werken, voorkeuren en prioriteiten te bespreken."
- Sueli Brodin

"De medialunches van Janneke bieden een mooie kans om journalisten bij diverse media te leren kennen en veel waardevolle tips hoe en wanneer het beste moment is om de media te benaderen. Strak, professioneel, maar heel prettig gemodereerd door Janneke."
- Martine Groenewegen

"De medialunches die VIDM organiseert zijn waardevol. Ik vond het zelf heel interessant om een journaliste te horen vertellen hoe je haar het beste kunt benaderen en waarmee ook zeker niet! Ook gaf ze tips waar ik wel wat mee kan. Janneke stelt goede vragen en zorgt voor structuur."
- Lusanne Hogeweg

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord