VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Laat je stem voor je spreken
Datum: donderdag 17 februari 2022
Tijd: 12.00-13.30
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4-6
Beschikbare plaatsen: 3
Trainer: Katinka Reiss

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Laat je stem voor je spreken

Jouw stem bepaalt voor een groot deel hoe je overkomt op anderen. Soms is dat niet hoe je wilt klinken. Klink je misschien onzeker of juist dominant? Vinden mensen je te streng of altijd lief? Dan speelt je stem daarbij waarschijnlijk een grote rol. In deze sessie vertelt Katinka hoe je stem werkt en ze laat je ervaren op welke manieren jouw stem kan klinken. Iedereen kan namelijk klinken zoals je wilt overkomen, je moet alleen even leren hoe je dat technisch doet. Daarnaast speelt ook een rol hoe jij je voelt als je stem verandert. Wat doet een andere klank met jou? Welk gevoel roept een stem bij jou op? De sessie is opgebouwd als een workshop, je gaat dus zelf oefenen met Katinka en de anderen in de groep.

Trainingsvorm

Masterclass-workshop, waarin je zelf actief meedoet.

Over Katinka Reiss

Katinka is ruim 30 jaar werkzaam in haar eigen praktijk als logopedist en stemcoach. Ze geeft stemtrainingen aan logopedisten en workshops en presentatietrainingen aan sprekers, docenten, luchtverkeersleiders en anderen. Ook helpt ze je om je podcast en masterclass en lezing boeiend te houden tot het eind door te ontdekken wat de kracht van jouw stem is.

Reviews

Hoeveel tips kan een mens krijgen in een uurtje tijd? Mou...heel veel!! Ik zie mijn komende webinars met vertrouwen tegemoet. Wat heeft ze een bak kennis en nuttige tips over stemgebruik. Een aanrader als je meer met je (gezonde!) stem wilt bereiken.

Nuttig, leerzaam én goed voor mijn stem.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord