VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Met je boek naar de media, van deskundige naar autoriteit
Datum: woensdag 29 maart 2023
Tijd: 11.00-12.30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 6
Beschikbare plaatsen: 5
Trainer: Bianca Kroon

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP Plus, VIP

Met je boek naar de media, van deskundige naar autoriteit

Je bent de kennisleider in jouw vakgebied en draait al heel wat jaren mee. Het enige wat nog ontbreekt is de vierde poot van jouw stoel, waarmee jij jouw kennis, visie en ervaring kunt delen: op het podium, voor groepen, aan tafel bij de pers en in vakbladen. Hoe meer zichtbaar je bent, hoe groter de kans dat jij wordt gevraagd om je visie te delen.

Die ontbrekende poot van jouw troon is een boek: voor elke expert het ideale marketinginstrument.

Maar hoe begin je met schrijven? Hoe krijg je zo effectief mogelijk jouw kennis vanuit je hoofd in de computer? Op een manier die opvalt bij pers & media? En wat komt er kijken bij het boekenproces? Deze en al je vragen komen aan bod bij deze interactieve sessie.

Trainingsvorm

Het is een interactieve sessie met ruimte voor jouw eigen vragen.

Over Bianca Kroon

Bianca begeleidt vanaf 1999 professionals die hun kennis omzetten in een boek dat wordt ingezet als marketinginstrument voor hun business. Ze werkt met een beproefde methodiek waarmee je in drie maanden je boek schrijft. Aansluitend helpt ze bij het publiceren en de marketing zodat jij als expert wordt gezien.

Bianca is private publisher bij Auteurscollege (1991).

Reviews

Ik schreef mijn boek in 7,5 week, kwam op nummer 1 bij Managementboek en verkocht binnen 4 weken na de boeklancering voor €100.000,- aan trainingen. Bianca heeft daar een belangrijke rol in gespeeld.
Ninke van der Leck, auteur van ‘5 Star Business’

Bijzonder aan Bianca is dat ze niet alleen kijkt naar je persoonlijke wensen maar ook naar de commerciële belangen op lange termijn.
Lieke Lange, auteur van ‘Carrièreswitch’

Ik twijfelde er al een tijdje over om een boek te gaan schrijven, Omdat ik bang was dat het ontzettend veel tijd zou kosten (en 2 of 3 jaar zou duren). Toen Bianca tijdens een workshop beweerde dat het mogelijk was om binnen 3 maanden een manuscript te schrijven, geloofde ik daar dus niet veel van. Maar ze had gelijk! De allereerste versie van mijn boek was al na 10 weken klaar.
Martine Teeselink, coauteur van ‘Elke week goede leads’

Bianca gaf mij gedurende het schrijfproces continue het vertrouwen dat ik nodig had om door te gaan. Ze is enthousiast, denkt mee en geeft praktische tips, waardoor ht helemaal ‘mijn’ boek is geworden en ik mij niet heb laten afleiden door wat anderen ervan vonden. Haar werkwijze geeft rust en stimuleerde mij om mijn droom waar te maken: een eigen boek in handen.
Mark van Beek, auteur van ‘Over winnen’

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord