VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Onweerstaanbare persberichten schrijven
Datum: woensdag 26 januari 2022
Tijd: 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4
Beschikbare plaatsen: 4
Trainer: Eefje Gerits

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Onweerstaanbare persberichten schrijven

Een goed persbericht is goud waard. Want als journalisten jouw nieuws interessant vinden, kan dat in korte tijd veel media-aandacht opleveren. Maar hoe schrijf je een tekst die de aandacht vangt én vasthoudt? En niet – zoals 75% van de persberichten – in de prullenbak belandt?

In deze training leer je onweerstaanbare persberichten te schrijven. We kruipen in de huid van journalistiek Nederland en zetten de belangrijkste do’s-and-don’ts op een rijtje. Aan bod komen vragen als:

  • Wat maakt een onderwerp nieuwswaardig?
  • Hoe bouw je je persbericht slim op?
  • Hoe schrijf je een pakkende lead?
  • Waarom zijn verleidelijke koppen zo belangrijk (en hoe bedenk je ze)?
  • Hoe spreek je de taal van journalisten?

Een sessie vol slimme schrijftechnieken, handige tips, korte opdrachten en persoonlijke feedback. Voor professionals en ondernemers die met meer gemak en plezier free publicity willen genereren.

Over Eefje Gerits

Eefje Gerits is een doorgewinterde communicatieadviseur, schrijfcoach/-trainer en copywriter. Al ruim twintig jaar helpt zij professionals en ondernemers om onderscheidend te zijn in hun communicatie. Zodat ze moeiteloos het podium pakken en klanten overtuigen van hun waarde. Met slimme strategie├źn en rake content voor websites, social media, blogs, nieuwsbrieven, bedrijfsfilms, brochures, jaarverslagen, vakbladen en andere communicatie-uitingen.

Meer over Eefje Gerits: eefjegerits.nl

Reviews

"Eefje is een echte vakvrouw. Zelfs als je denkt dat je iets moois hebt aangeleverd, is een tekst na haar suggesties toch nog tien keer beter."

"Ook als je aardig wat schrijfervaring hebt, is het waardevol als zij met je meedenkt. Ze bekijkt je teksten met een scherpe blik, voorziet ze van professionele feedback en is daarin eerlijk, helder en to the point."

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord