Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Yasmine Esser, freelance journalist werken & carrière, zelfontwikkeling en reizen
Datum: dinsdag 2 augustus 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 21

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Yasmine Esser, freelance journalist werken & carrière, zelfontwikkeling en reizen

Freelance journalist Yasmine Esser schrijft voor diverse media. Haar specialisme? Schrijven over werken & carrière, zelfontwikkeling en reizen. Naast haar werk als eindredacteur voor Libelle.nl en Libelle.tv schrijft ze voor het printmagazine regelmatig toerismeverhalen. Naast reisverhalen schrijft ze voor Libelle ook artikelen over werken en maatschappelijke thema’s. Voor de Volkskrant schrijft ze over werken & carrière, voor de Beter Leven-redactie. De artikelen zijn altijd praktisch ingestoken, met tips waar de lezers echt wat aan hebben. De artikelen die ze schrijft voor Volkskrant.nl/werken verschijnen ook op Intermediair.nl.

Santé
Gezond leven, bewust eten en vooral genieten, dat is wat Santé elke maand wil uitdragen. Voor het magazine schrijft Yasmine veelal over relaties, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld over hoe je door te sporten niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterker wordt.

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is? Of jouw verhaal boeiend genoeg is? Hoe je het beste contact kunt leggen met Yasmine? Of heb je een andere vraag? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord