Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Zoran Bogdanovic, (onderzoeks-)journalist voor o.a. De Groene Amsterdammer
Datum: dinsdag 19 september 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 16

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Zoran Bogdanovic, (onderzoeks-)journalist voor o.a. De Groene Amsterdammer

Direct aanmelden

Zoran Bogdanovic maakt reportages in binnen-en buitenland. Hij is onderzoeksjournalistist voor o.a. De Groene Amsterdammer. Dit opinieblad richt zich op (onderzoeks)journalistiek, waarbij zowel nationale als internationale onderwerpen behandeld worden. De doelgroep bestaat overwegend uit hoger opgeleide lezers uit de hoogste sociale en welstandsklassen met een groot maatschappelijk en cultureel engagement, verspreid over het hele land.

Voor het Brabants Dagblad runt Zoran de serie 'In Herinnering'.

In het verleden was hij o.a. junior redacteur bij NRC Media en online redacteur bij VPRO Tegenlicht.

Benieuwd wanneer jouw achtergrond interessant is voor Zoran? Wil je weten hoe je een onderwerp het beste kunt aankaarten? En wanneer een onderwerp  voldoende in zich heeft om verder uit te diepen? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. 
 (100+ Google reviews)


"Super fijne, leerzame en inspirerende meeting. Ik weet nu beter hoe ik de pers kan benaderen, dank en tot een volgende keer."
- Esther Stevens

"Ik vond het verrassend om de journalist van De Limburger (Judith Janssen) te horen zeggen dat ze nog nooit rechtstreeks benaderd is door wetenschappers. Deze medialunches hebben een enorme maatschappelijke waarde. Door journalisten en experts bij elkaar te brengen, bieden ze deze twee groepen een kans en een platform om elkaar op menselijk en professioneel niveau beter te leren kennen door hun interesses, manieren van werken, voorkeuren en prioriteiten te bespreken."
- Sueli Brodin

"De medialunches van Janneke bieden een mooie kans om journalisten bij diverse media te leren kennen en veel waardevolle tips hoe en wanneer het beste moment is om de media te benaderen. Strak, professioneel, maar heel prettig gemodereerd door Janneke."
- Martine Groenewegen

"De medialunches die VIDM organiseert zijn waardevol. Ik vond het zelf heel interessant om een journaliste te horen vertellen hoe je haar het beste kunt benaderen en waarmee ook zeker niet! Ook gaf ze tips waar ik wel wat mee kan. Janneke stelt goede vragen en zorgt voor structuur."
- Lusanne Hogeweg

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord