Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Babette olde Hanhof, journalist NOS Journaal
Datum: maandag 13 juni 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Babette olde Hanhof, journalist NOS Journaal

Babette olde Hanhof werkt al ruim 13 jaar bij de NOS, waaronder als journalist en research redacteur. Daarvoor werkte ze o.a. als reporter-camerajournalist bij RTV OOst. De samenwerking tussen de regionale publieke omroepen en de NOS groeit de laatste jaren. Ontdek in deze Medialunch onder andere hoe je via de regionale media op de radar van de redactie van de NOS komt. 

De NOS is één van de grootste nieuwsorganisaties van Nederland. Van alle uitzendingen van de NOS is het NOS Journaal het belangrijkste nieuwsprogramma op televisie. Van 06.30 uur tot middernacht worden de kijkers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Het NOS Journaal van 20.00 uur is het uitgebreidst, probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van het nieuws van de dag en behoort ontegenzeggelijk tot de meest bekeken programma’s van NPO 1. Ook het NOS Journaal van 18.00 uur is een anker op dit tv-kanaal. 

In dit filmpje, gemaakt voor middelbare scholieren, wordt uitgelegd hoe het nieuws bij de NOS terechtkomt en uiteindelijk in de uitzendingen belandt.

Wil jij weten wanneer jouw nieuws interessant is voor de redactie van de NOS? Aan welke criteria het nieuws moet voldoen? Met wie je het beste contact kunt leggen op de redactie en hoe je dat aanpakt? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Babette olde Hanhof ? Meld je dan aan voor deze Medialunch. 

 

Fotocredits: Stefan Heijendaal

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord