Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Willemijn van Benthem, coördinator De Financiële Telegraaf
Datum: dinsdag 21 november 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 16

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Willemijn van Benthem, coördinator De Financiële Telegraaf

Direct aanmelden

Ligt jouw expertise op gebied van geld, personal finance, pensioenen en belastingen? Dan is deze VIDM Medialunch met Willemijn van Benthem (journalist De Financiële Telegraaf) een aanrader. Meld je aan en ontdek o.a. wanneer jouw expertise interessant is, hoe je inspeelt op de actualiteit en hoe je het beste contact legt met de redactie.

Willemijn werkte als financieel journalist bij Quote Finance, daarna specialiseerde ze zich als freelance journalist en hoofdredacteur op de onderwerpen personal finance, (maatschappelijk verantwoord) ondernemen en de werkende mens. Als zelfstandig journalist schreef ze voor onder andere NRC Handelsblad, Libelle en Glamour (en alles daartussen).

In 2022 begon Willemijn als verslaggever van De Financiële Telegraaf met speciale aandacht voor geld, personal finance, pensioenen en belastingen. In september 2023 verruilde ze die functie voor die van coördinator De Financiële Telegraaf.

Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag over publiciteit aan Willemijn van Benthem. 

fotocredits: Matty van Wijnbergen


 (100+ Google reviews)

 

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans

"De Medialunches van VIDM zijn super waardevol voor iedere professional en expert die zichzelf serieus neemt. Vaker in de media komen hoeft geen duizenden euro's te kosten, via VIDM focus je op de connectie met relevante journalisten. Janneke heeft dit echt heel goed opgezet. Aanrader!"
- Maartje Blijleven

"Wat ben ik blij dat ik VIDM ontdekt heb! De Medialunches zijn knetter inspirerend en worden geleid door een immer energieke en optimistische Janneke van Heugten. Ook ben ik heel blij met de Academy. Echt opmerkelijk hoeveel je in een sessie van 1 a 2 uur leert. Kan echt elke ondernemer aanraden om eens aan te schuiven bij een van de medialunches!"
- Studio Suseela


 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord